Tamponprint machine

Tampondrukinstallatie voor het bedrukken van flessendoppenComec-Benelux maakt voor u de perfecte tamponprint machine

De techniek van tamponprint is een zeer veelzijdige druktechniek. Met behulp van een tamponprint machine kunt u een groot scala aan verschillende producten laten bedrukken. Dit varieert van doppen en kurken tot gasflessen, slijptollen en shampoo flessen. Het werkt volgens een procedé waarbij op een vlakke plaat lagen worden gemaakt. Deze verdiepingen worden met inkt gevuld, waarna een speciaal stempel deze inkt opneemt. Met behulp van het stempel worden oppervlaktes bedrukt. Tamponprint machines zijn op vele gebieden in te zetten en ook in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Comec-Benelux heeft een machine die op alle wensen aansluit.

Hoe ziet uw ideale tamponprint machine eruit?
Als u een tamponprint machine zoekt voor uw bedrijf, dan wilt u een machine kopen die helemaal precies doet wat u wilt. Een kleine afwijking kan al zorgen voor een minder mooi resultaat, waardoor een hele print run van uw producten verpest kan worden. Wij hebben machines op maat en kunnen zelfs een machine bouwen die in zijn geheel op uw wensen is afgestemd. Speciaal hiervoor staat bij ons moederbedrijf in Italië een team aan specialisten voor u klaar. Zij nemen uw wensen en gaan hiermee aan de slag. Ze bekijken of alles mogelijk is of dat er misschien kleine aanpassingen moeten worden gemaakt. Aan de hand hiervan nemen we samen met u de definitieve beslissing om tot productie van de machine over te gaan.

Alles over tamponprint machines
We raden u aan gewoon eens een kijkje te nemen op onze website als u meer te weten wilt komen over Comec-Benelux. U ziet hier voor elke machine die we standaard in ons assortiment hebben een uitgebreide pagina met informatie. Hierop staan alle specificaties die u moet kennen om tot de aanschaf van een machine over te kunnen gaan. Ook kunt u hier bekijken wat onze contactinformatie is. Deze kunt u gebruiken als u meer wilt weten, of als u graag een eigen machine  door ons wilt laten bouwen.