Comec Inkprint KR-Tech 130

KR-Tech is een tampondrukautomatisatie met hoge prestaties. Deze nieuwe machine serie is specifiek ontwikkeld voor het bedrukken van verpakkingen zoals flessen, bekkens, glazen en zuigflessen. Maar uiteraard kan de machine worden aangepast voor andere toepassingen.

In de standaard configuratie, heeft de machine 6 kleuren beschikbaar verdeeld over 2 drukkoppen met 3 +3 hermetisch afgesloten inkcups en keramische ringen van130 mm diameter met onafhankelijke micrometrische regeling. Hiermee is een drukbeeld mogelijk met een diameter van maximaal 115 mm. Er zijn ook andere versies verkrijgbaar met 3 of 5 kleuren met slechts 1 drukkop. De producten worden geladen op de elektromechanische draaitafel met roterende houders. De houders automatisch of handmatig worden geladen en gelost. De drukkoppen zijn voorzien van borstelloze motoren en garanderen een absoluut snelheid en absolute herhaalbaarheid. De drukkop(pen) zijn voorzien van een automatische tamponreiniging.

De machine kan ook worden uitgerust met een inrichting voor oppervlaktebehandeling van de goederen zoals gasvlam- of corona voorbehandeling. Alle instellingen worden gedaan via een 12,1 inch touch screen paneel. Hiermee is het ook mogelijk om hulp op afstand te bieden.

Comec Inkprint KR-Tech 130