Tampondrukmachine

Tampondrukinstallatie voor het bedrukken van flessendoppenTampondrukmachines van Comec-Benelux

Tampondrukmachines worden door een zeer groot aantal bedrijven ingezet bij de bedrukking van een variatie aan producten. Deze machines zijn hier ook bij uitstek geschikt voor. Door de gebruikte drukmethode kan er namelijk gedrukt worden op producten die variëren van doppen en kurken tot gasflessen en shampooflessen. Bij Comec-Benelux produceren we meerdere verschillende tampondrukmachines, die zo aansluiten op een groot aantal verschillende eisen. Bent u op zoek naar een machine waarmee u bijvoorbeeld een kleine oplage aan producten met een enkele druk kunt bedrukken? Of juist een geavanceerde machine die een groot aantal producten in hoog tempo bedrukt, met meerdere kleuren?

Een tampondrukmachine op maat gemaakt
Mocht er bij ons assortiment tampondrukmachines net geen machine staan die helemaal aansluit op uw wensen, dan hoeft u bij ons geen aanpassingen te maken op uw plannen. In plaats daarvan kunnen wij voor u een machine maken die juist op uw wensen aansluit. Comec-Benelux is groot geworden op deze manier, door precies die machine te maken die zelfs de meest afwijkende productie aan kan. Uiteraard gaat dit wel binnen bepaalde grenzen, maar als u aan ons uw wensen doorgeeft gaat ons team van experts hier voor u mee aan de slag.

Meer weten over onze tampondrukmachine?
Kijkt u gerust eens op onze website als u meer wilt weten over ons assortiment machines. Voor elke standaard machine die we produceren hebben we een pagina met uitgebreide informatie. U vindt hier alle specificaties die u maar nodig kunt hebben om tot een goede keuze te komen. Natuurlijk kunt u ook een keer contact met ons opnemen als u specifieke wensen heeft, of als u graag van ons wilt weten wat voor mogelijkheden we allemaal te bieden hebben. Wij staan klaar om niet alleen een perfecte machine voor u te produceren, maar ook om ervoor te zorgen dat deze altijd perfect blijft onderhouden. Zo kunt u er zeker van zijn dat u lange tijd van onze machines gebruik kunt blijven maken.