Tampondruk

Tampondrukinstallatie voor het bedrukken van flessendoppenAlles voor tampondruk

Tampondruk is een veelzijdige druktechniek waarbij vele verschillende materialen en vormen bedrukt kunnen worden. Deze vorm van bedrukking wordt gebruikt in meerdere verschillende industrieën. Tampondruk is een techniek waarbij er met stempels inkt wordt opgenomen uit diverse lagen, waarna deze inkt wordt gedrukt op bijvoorbeeld flessendoppen en kurken, maar ook op gasflessen, shampooflessen en nog veel meer verschillende materialen. Comec-Benelux is een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van tampondrukken. We kunnen u een groot aantal verschillende machines leveren, of zorgen dat er een voor u op maat wordt gemaakt.

Tampondrukken op maat
Op zoek naar een goede tampondrukmachine? Op onze website vindt u hier alle informatie over die u maar nodig heeft. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons uitgebreide assortiment machines. Deze variëren van simpele machines waarmee u een kleine oplage in een enkele kleur kunt bedrukken, of juist zeer geavanceerde machines die in zes kleuren kunnen drukken. We weten zeker dat er ook een machine tussenzit die ook op uw wensen aansluit. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat u toch wensen hebt die zo specifiek zijn dat er eigenlijk een speciale machine voor moet worden vervaardigd. Ook dit is bij Comec-Benelux geen enkel probleem.

Wat zijn uw wensen?
De techniek van de tampondruk is zeer specifiek. Dit is ook niet zo gek, want er is een grote variatie aan verschillende zaken die hiermee bedrukt kunnen worden. Als u dan een product heeft dat afwijkt van de norm, maar dat u toch graag via tampondruk bedrukt wilt hebben, dan kan Comec-Benelux voor u een machine maken die hiermee uit de voeten kan. We hebben een team van specialisten voor u klaarzitten die uw wensen op papier zetten en hier een ontwerp bij maken. Samen met u bekijken ze wat er mogelijk is en hoe er een machine gemaakt kan worden die helemaal perfect is voor uw wensen.