Tampondruk techniek

Tampondrukinstallatie voor het bedrukken van flessendoppenAlles over tampondruk techniek

Op het gebied van tampondruk techniek zijn er weinig bedrijven met meer ervaring dan het Italiaanse Comec. Als vertegenwoordiger voor dit bedrijf in de Benelux kunnen wij u alle systemen van dit bedrijf leveren. U kunt daarbij denken aan eenvoudige systemen die u kunt gebruiken voor een klein aantal bedrukkingen in een enkele kleur, maar ook aan geavanceerde systemen waarmee u een groot aantal producten met 6 kleuren kunt bedrukken. De vele verschillende machines die Comec-Benelux in het assortiment heeft bieden een brede variatie aan mogelijkheden. Het maakt daarbij niet wat u moet bedrukken: flessendoppen, gasflessen, munten, spuiten, kurken of eender welk ander product dan ook. Wij hebben een geschikte machine voor u, of maken deze voor u op maat.

De techniek van de tampondruk
Wat houden tampondruk technieken eigenlijk in? Het is een vorm van drukken die te vergelijken is met offsetdruk, in het feit dat het een indirecte drukvorm is. Bij deze drukvorm wordt gewerkt met verdiepingen die gevuld worden met inkt. Deze inkt wordt daarna opgenomen door gladde, elastische stempels van siliconenrubber, die daarna een groot aantal verschillende soorten materialen voor u kunnen bedrukken. Het zijn zeer veelzijdige machines die ieder bedrijf in kan zetten bij het bedrukken van haar producten. Comec-Benelux heeft al meer dan dertig jaar ervaring met het perfectioneren van de tampondruk techniek en weet zodoende als geen ander hoe je een perfecte tampondruk installatie maakt.

Specifieke wensen?
Comec-Benelux heeft een ruim assortiment verschillende machines. Deze ziet u op onze website overzichtelijk bij elkaar staan. Zit hier niet de machine bij die voldoet aan uw wensen, dan hoeft dit helemaal geen probleem te zijn. Het team van specialisten van Comec-Benelux zit namelijk voor u klaar om een machine te maken die perfect op uw wensen is afgestemd. U laat ons weten waar u naar zoekt, zij bekijken wat er mogelijk is. Aan de hand van een eerste proefontwerp bekijken we dan samen met u hoe we de machine in productie gaan nemen zodat u hier binnen afzienbare tijd mee aan de slag kunt gaan!