Tampondruk systeem

Tampondrukinstallatie voor het bedrukken van flessendoppenEen tampondruk systeem voor elke bedrukking

Als u een bedrijf heeft dat producten wil bedrukken en u bent op zoek naar een goed tampondruk systeem hiervoor, neem dan eens een kijkje op de website van Comec-Benelux. Wij leveren de tampondruk systemen van Comec Italia. Dit is een bedrijf dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft met het produceren van machines voor de industriële tampondruk. We hebben door de jaren heen vele klanten geholpen aan machines die helemaal op hun wensen waren aangepast. Comec-Benelux heeft een groot aantal standaard machines in de aanbieding die voor meerdere soorten bedrukking geschikt zijn. Ook kunnen wij u helpen als uw wensen niet binnen de specificaties van onze standaard machines vallen.

Een tampondruk systeem op maat
U vervaardigt een product een wilt graag dat hier eenvoudig een mooie bedrukking op komt te staan? Dan bent u bij Comec-Benelux aan het juiste adres. Onze machines zijn gebruiksvriendelijk en effectief en zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende capaciteiten. Heeft u een eenvoudige 1-kleurs drukmachine nodig voor een kleine oplage? Daar hebben wij een machine voor. Zoekt u een zeer geavanceerde 6-kleurs drukmachine die een groot aantal producten van bedrukking kan voorzien? Ook hier hebben wij de oplossing voor. En als er bij onze machines geen oplossing voor u staat. Neem dan contact met ons op en wij maken voor u een tampondruk systeem op maat.

Wat wilt u doen met uw tampondruk systemen?
U heeft misschien heel specifieke wensen voor een tampondruksysteem, die niet worden ingevuld door de bestaande machines. Dan hebben wij een team aan experts voor u klaarstaan die maar wat graag voor u aan de slag gaan. Geef uw specifieke wensen aan ons door en er wordt om te beginnen gekeken naar de haalbaarheid hiervan. Daarna wordt er een ontwerp gemaakt, aan de hand waarvan we met u eventueel nog aanpassingen kunnen maken. Zo weet u zeker dat de machine echt precies op uw wensen is afgestemd en dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.