Tampondruk installatie

Op zoek naar een goede tampondruk installatie?Tampondrukinstallatie voor het bedrukken van flessendoppen

Comec-Benelux is gespecialiseerd op het gebied van de vervaardiging van tampondruk installaties. Wij hebben vele jaren ervaring met het maken van een tampondruk installatie op maat, die helemaal aan uw wensen aangepast kan worden. Zo weet u zeker dat u een machine heeft die precies kan drukken wat u wilt, als de al bestaande machines daar niet de goede specificaties voor hebben. Uiteraard hebben we ook een ruim assortiment standaard machines waar u direct mee aan de slag kunt. Deze machines variëren van eenvoudige 1-kleuren drukmachines, tot zeer geavanceerde 6-kleuren drukmachines. Uiteraard verkopen wij ook alle benodigdheden voor bij de machines.

Aan de slag met een goede tampondruk installatie
De tampondrukmachines die bij Comec-Benelux geproduceerd worden behoren tot de beste in de industrie. ComeBenelux is een bedrijf dat al ruim dertig jaar ervaring heeft met de vervaardiging van de best mogelijke machines op dit gebied. Wij weten hoe een machine precies moet worden afgestemd zodat het drukproces ongestoord kan verlopen. Met onze machines is een grote variatie aan producten te bedrukken. U kunt daarbij denken aan onder andere flessendoppen, gasflessen, golfballen, kratten en nog veel meer. U kunt het bijna zo gek niet bedenken of wij kunnen u een machine leveren die het kan drukken!

Tampondruk installaties van Comec-Benelux
Op onze website vindt u een groot aantal machines op een rijtje. Bij elk van deze machines staan specificaties waarmee u kunt bekijken of de machine in kwestie past bij uw wensen. Het is natuurlijk mogelijk dat een van de machines bijna past bij wat u zoekt, een aanpassing is dan altijd te maken. Ons team van experts staat ook voor u klaar als u een machine wilt die helemaal op maat is gemaakt. Laat ons weten wat uw wensen zijn en onze specialisten gaan bekijken of dit allemaal haalbaar is. Mocht dit het geval zijn, dan maken wij een ontwerp voor u, aan de hand waarvan we samen met u bekijken hoe we de uiteindelijke machine gaan realiseren. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.