Tampondruk industrieel

Tampondrukmachines op maat laten maken bij Comec-BeneluxTampondrukinstallatie voor het bedrukken van flessendoppen

U bent voor uw bedrijf op zoek naar de perfecte tampondrukmachine. Bij Comec-Benelux heeft u voor tampondruk op industrieel niveau dan de keuze uit een van onze professionele standaard machines en een machine die we helemaal voor u op maat maken. Zo weet u zeker dat u een machine krijgt die helemaal op uw wensen aansluit. Naast de machines leveren we ook alle accessoires en randapparatuur die u maar nodig zou kunnen hebben. Voor industriële tampondruk moet u dan ook bij Comec-Benelux zijn. Op onze website vindt u een overzicht van alle mogelijkheden die u bij ons heeft. Via onze website kunt u ook eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kunt u doen als u vragen heeft over een van onze producten, of als u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden met ons wilt doornemen.

Industrieel tamponeren

Tamponmachines zijn bij uitstek geschikt voor het bedrukken van allerhande verschillende soorten vormen en maten. Wij hebben een groot aantal verschillende soorten standaard machines voor u klaarstaan. Hiermee bedrukt u onder andere flessendoppen, gasflessen, golfballen, kratten, kurken, munten, shampoo tubes en slijpschijven. Op onze site staan bij elke beschikbare machine de specificaties hiervan duidelijk bij elkaar. Zo kunt u snel zien of een bepaalde machine voor uw producten geschikt is. Staat de ideale machine er niet tussen? Dan gaan onze technici met uw wensen aan de slag om deze voor u te ontwerpen.

Tampondruk industrieel

U wilt een machine voor industriële tampondruk bestellen bij Comec-Benelux, maar heeft specifieke eisen waar deze aan moet voldoen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij hebben een team van ervaren technici voor u klaarstaan. Geeft u hen uw ideeën door en zij bekijken wat er haalbaar is. Er wordt een plan opgesteld en aan de hand hiervan gaan we met u verder kijken hoe we deze aan gaan voeren. We zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk met uw eigen machine aan de slag kunt. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bent natuurlijk ook altijd welkom om een keer langs te komen.