Industriele druktechniek

Industriële druktechniek van Comec-BeneluxTampondrukinstallatie voor het bedrukken van flessendoppen

Comec-Benelux is een bedrijf dat is gespecialiseerd in industriële druktechniek. Wij kunnen voor u een tampondrukmachine op maat bouwen. Uiteraard is het bij ons ook mogelijk te kiezen voor een standaard tampondrukmachine, maar als u specifieke wensen heeft en graag wil dat het werk geheel automatisch kan gebeuren, dan ontwerpen en bouwen wij een volledig geautomatiseerde bedrukkingsinstallatie. We hebben een team aan specialisten voor u klaar staan die u hierbij graag verder helpen. Elke machine die wij leveren is tot in de kleinste details geperfectioneerd, zodat uw bedrijf hier lange tijd gebruik van kan maken.

Industriële druktechnieken
Bent u op zoek naar een tampondrukmachine om een gevarieerd aantal producten te bedrukken? Dan bent u bij Comec-Benelux aan het juiste adres. Ons bedrijf heeft vele jaren ervaring met druktechniek voor industrieel gebruik. Wij hebben een ruim assortiment tampondrukmachines. U kunt hierbij denken aan simpele 1-kleuren drukmachines, maar we hebben ook geavanceerde 6-kleuren drukmachines in ons assortiment. We hebben ook een variatie aan feeders voor u klaarstaan. We hebben draaitafels, schuiftafels, lineair transportbanden en carree tafels. Onze machines voor industriële druktechniek
kunt u in lijn inzetten, maar ze zijn ook manueel te gebruiken.

Alles bedrukken met onze tampondrukmachines
Op het gebied van industriële druktechnieken bent u bij Comec-Benelux aan het juiste adres. We bouwen al meer dan 30 jaar machines die helemaal aan de wensen van onze klanten zijn aangepast. Heeft u zodoende iets te bedrukken waarvan de afmetingen of vorm afwijken van de standaard, dan kunt u toch bij ons terecht voor een geschikte machine. We gebruiken een proces waarbij onze technici uw wensen bestuderen, waarna ze kijken of het plan haalbaar is. Als dit het geval blijkt te zijn, dan worden de technische details onderzocht en een lay-out gemaakt. Als klant kunt u deze dan goedkeuren, waarna de automaat in productie gaat. Wilt u hier meer over weten, of over de andere mogelijkheden die u heeft bij Comec-Benelux? Schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen over de mogelijkheden op het gebied van druktechniek die industrieel is.